Для тих, хто щодня полюбляє кухнею, однак не виносить розкидані речі в кухонній зоні!

Zde se odehrává veškerá diskuze, týkající se sklípkanů.
Postupem času budeme třídit do různých skupin, pro lepší přehled.
Odpovědět
Delismax

Для тих, хто щодня полюбляє кухнею, однак не виносить розкидані речі в кухонній зоні!

Příspěvek od Delismax »

Хочу розповісти пригодою, яка виникла зі мною попереднього тижня – уявіть собі!. Моя крихітка вимовила бажання, щоб ваша покірна слуга спекла дещо неймовірне з нагоди великої події. Я, звісно ж, авжеж, кинулася вишукувати врятувальну знахідку серед кулінарних блогах і.... Витратила цілих півтора години марних пошуків, мов зомбі із блогу на другий сайт! Деякі варіанти виявилися надто з багатоетапні, інші - із екзотичними інгредієнтами, ще кілька - з надмірною кількістю реклами. І потім раптово я згадала про існування цей порятунок ресурс і всього лише за п’ять хвилин відкрила - той самий рішення! Інструкція був настільки покроковим, що навіть навіть 12-річна донька змогла молодій підказати. В результаті ми зробили ніби з журналу десерт, який виявився справжнім відкриттям вечора. Вже сьогодні кожна мої вже заздрісні друзі обсіли мене з розпитуваннями: "На якому сайті я відкрила такий собі просто бомбезний рішення?"
Каталог
Odpovědět