Для людей, хто іноді обожнює кулінарією, проте не хоче мати справу з хаос серед своїй кухні!

Zde se odehrává veškerá diskuze, týkající se sklípkanů.
Postupem času budeme třídit do různých skupin, pro lepší přehled.
Odpovědět
NancypaymN

Для людей, хто іноді обожнює кулінарією, проте не хоче мати справу з хаос серед своїй кухні!

Příspěvek od NancypaymN »

Хочу розповісти історією, яка сталася зі мною минулого тижня, і це було.... Дочка замовила, щоб я зробила один неймовірне з нагоди її ДР. Я, безумовно, розпочала переглядати рецепт у Google і отримала несподіванку. Втратила цілих нервущих півтори години, і це ще щастя!, мов зомбі із блогу на черговий кулінарний портал! Одні рецепти виявилися нереально з багатоетапні, інші варіанти - із дорогими продуктами, ще кілька - з тоннами спонсорських посилань. І раптом ваша героїня мені спало на думку про цей порятунок портал і за п'ять неймовірно швидких хвилин вишукала - прекрасний рішення! Ця знахідка був настільки так детальним, що навіть 12-річна доця спромоглася своїй мамі підказати. Як результат наш тандем зробили чарівний кулінарну феєрію, і він перетворився на ідеальним успіхом вечора. Вже сьогодні кожна мої подруги цікавляться: "Де ви вишукала такий чудовий рішення?"
Сайт
Odpovědět