Вибачте, але я мушу розказати смішною ситуацією, що виникла у мною того самого тижня – уявіть собі!. Моя принцеса вимовила бажання, аби як мама приготувала дещо особливе з нагоди день народження. Я, навіть не задумуючись, розпочала шукати рецепт в Google і – уявіть!. Промучилася цілих нервущих одну з половиною години, блукаючи з блогу у бік сайт! Деякі варіанти здавалися надто заплутані, інші варіанти - з дивними продуктами, ще кілька - серед надмірною кількістю спонсорських посилань. А раптом ваша героїня пригадала щодо цей дивовижний ресурс й просто за 5 хвилин, і це факт! знайшла - той самий варіант! Варіант був настільки настільки детальним, що в результаті навіть 12-літня юна кулінарка спромоглася мені стати справжнім підручним. Як результат ми зробили дивовижний торт, який перетворився на ідеальним хітом дня народження. Зараз кожна мої вже заздрісні друзі питають: "На якому сайті ти вишукала настільки неймовірно класний рішення?"
linkinsite.top
Для тих, хто щодня прагне кулінарією, а не хоче мати справу з невпорядкованість під час роботи в кухонній зоні!
- CarolAcacy